AGV Overdrachtkar op batterijen voor Industriële Automatisering

Plaats van herkomst CHINA
Merknaam Mairuite (Shandong)
Min. bestelaantal 1
Prijs Negotiable
Levertijd 15-30days
Betalingscondities L/C T/T
Levering vermogen 3sets/week

Contacteer me voor vrije steekproeven en coupons.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skypen: sales10@aixton.com

Als u om het even welke zorg hebt, verstrekken wij de online-Help van 24 uur.

x
Productdetails
Ladingscapaciteit Aangepast Voeding Batterij
Materiaal Koolstofstaal Reissnelheid 0-20m/min
Kleur Aangepast Garantie 1 jaar
Het werk Temperatuur -20℃~+50℃ Draaiende Straal ≤1.5m
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productomschrijving:

De AGV Overdrachtkar is een op zwaar werk berekende overdrachtkar met AGV, die specifiek voor industriële automatisering wordt ontworpen. Het heeft een indrukwekkende ladingscapaciteit die volgens de behoeften van de klant kan worden aangepast. Het kenmerkt een IP54-beveiligingsniveau en een draadloze afstandsbedieningwijze voor gemakkelijke verrichting. Het heeft ook een indrukwekkende werkende temperatuurwaaier die van -20℃ aan +50℃, het maakt voor vele industriële toepassingen geschikt. Het is een uitstekende keus voor bedrijven die een betrouwbare en efficiënte overdrachtkar zoeken die zware ladingen kan gemakkelijk behandelen. Met zijn indrukwekkende eigenschappen en mogelijkheden, is de AGV Overdrachtkar de perfecte oplossing voor uw industriële automatiseringsbehoeften.

 

Eigenschappen:

  • Productnaam: AGV Overdrachtkar
  • Certificatie: CE, ISO9001
  • Beveiligingsniveau: IP54
  • Materiaal: Koolstofstaal
  • Het werk Temperatuur: -20℃~+50℃
  • Toepassing: Industriële Automatisering
  • Hoogtepunt: Op zwaar werk berekende Overdrachtkar
 

Toepassingen:

Mairuite (Shandong) AGV Overdrachtkar

Mairuite (Shandong) AGV de Overdrachtkar wordt ontworpen voor op zwaar werk berekende toepassingen en is één van de betrouwbaarste overdrachtkarren in de markt. Het wordt gemaakt met koolstofstaal dat tegen corrosie en roest bestand is, en ontworpen om veilig en veilig verkeer van goederen te verzekeren. Het heeft een beveiligingsniveau van IP54 en een reissnelheid van 0-20m/min. De ladingscapaciteit is klantgericht en het komt in diverse kleuren. De minimumordehoeveelheid is 1 en de prijs is overeen te komen. De levertijd is 15-30 dagen en de betalingstermijnen zijn L/C T/T. De leveringscapaciteit is 3sets/week.

Mairuite (Shandong) AGV de Overdrachtkar wordt wijd gebruikt in industriële productielijnen, pakhuizen, en andere plaatsen. Het kan worden gebruikt om zware goederen in fabrieken, bewegingsmateriaal in workshops, en vervoerpunten tussen vloeren te bewegen. Het is ook geschikt voor vervoer in luchthavens, dokken, en andere vervoershubs. Het is een ideale oplossing voor vervoer en logistiek.

Als u een betrouwbare en duurzame overdrachtkar zoekt die zware ladingen kan behandelen en een veilig en veilig verkeer van goederen verstrekken AGV, van Mairuite (Shandong) is de Overdrachtkar uw beste keus. Het is een rendabele en efficiënte oplossing voor uw vervoersbehoeften.

 

Technische Parameters:

Parameter Waarde
Beveiligingsniveau IP54
Controlewijze Draadloze Afstandsbediening
Lopende Nauwkeurigheid ±2mm
Draaiende Straal ≤1.5m
Garantie 1 jaar
Certificatie CE, ISO9001
Toepassing Industriële Automatisering
Voeding Batterij
Het werk Temperatuur -20℃~+50℃
Reissnelheid 0-20m/min
Speciale Eigenschap Materiële Overdrachtkarren, Op zwaar werk berekende Overdrachtkar, de Fabrikant van de Overdrachtkar
 

Aanpassing:

Mairuite (Shandong) verleent de aangepaste diensten voor AGV Overdrachtkar. Deze op zwaar werk berekende overdrachtkar wordt gemaakt in China en de minimumordehoeveelheid is 1. De prijs is overeen te komen en de levertijd is over het algemeen 15-30 dagen. De betalingstermijnen zijn L/C en T/T. De leveringscapaciteit is 3 reeksen per week. De draaiende straal is ≤1.5m, en het wordt verklaard door Ce en ISO9001. De garantie is 1 jaar en de lopende nauwkeurigheid is ±2mm. De lopende afstand is onbeperkt.

 

Steun en de Diensten:

AGV de Technische ondersteuning en de Dienst van de Overdrachtkar

Wij bieden uitvoerige technische ondersteuning en de dienst voor onze AGV producten van de Overdrachtkar aan. Onze ervaren technici zijn beschikbaar om u te helpen om het even welke kwesties problemen oplossen met betrekking tot de installatie, de verrichting en het onderhoud van uw AGV Overdrachtkar. Wij kunnen hulp in de vorm van telefoonsteun, online praatje en e-mailsteun verlenen. Bovendien, bieden wij technische ondersteuning en de dienst ter plaatse aan en verre om ervoor te zorgen dat uw AGV Overdrachtkar zo vlug mogelijk in gebruik is.

Ons team van ervaren technici is beschikbaar om eender welke vragen of zorgen te beantwoorden u over uw AGV Overdrachtkar kunt hebben. Wij streven ernaar om het hoogste niveau van klantenservice en tevredenheid te verstrekken. Ons team van technici is goed geïnformeerd en ervaren in alle aspecten van AGV de technologie van de Overdrachtkar en kan u van de raad en de hulp voorzien u de meesten uit uw AGV Overdrachtkar moet krijgen.

Als u om het even welke kwesties of moeilijkheden met uw AGV Overdrachtkar ervaart, gelieve ons te contacteren zodat wij u van de beste technische ondersteuning en de dienst kunnen voorzien mogelijke.

 

Verpakking en het Verschepen:

De AGV Overdrachtkar zal worden verpakt en verscheept op een veilige te verzekeren manier komt het in dezelfde voorwaarde aan zoals toen het de fabriek verliet. De kar zal in een doos met schuim-gevoerde randen voor extra bescherming worden ingesloten. De doos zal met band worden verzegeld om een veilige sluiting te verstrekken en te helpen het knoeien verhinderen.

Het vakje zal ook geëtiketteerd met de productnaam, verzendadres, en een streepjescode voor gemakkelijk aftasten. De kar zal door verpakkingsmateriaal, zoals storaxschuimpinda's of bellenomslag worden omringd, om het tijdens doorgang te beschermen. De doos zal dan geplaatst worden in een grotere doos en met extra band voor extra bescherming verzegeld.

De verzending zal door een achtenswaardige drager zoals UPS, Fedex, of DHL worden verzonden. Het pakket zal worden gevolgd en verzekering voor de volledige waarde van het product hebben. Het het volgen aantal zal aan de klant worden met de elektronische post verstuurd zodra het pakket wordt verscheept.

AGV Overdrachtkar op batterijen voor Industriële Automatisering 0

FAQ:

Q: Wat is AGV Overdrachtkar?
A: AGV de Overdrachtkar is een soort vervoerapparaat door Mairuite (Shandong) wordt ontwikkeld van China dat. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor materiële behandeling en materiële overdracht in geautomatiseerde productie.

Q: Wat is de minimumordehoeveelheid?
A: De minimumordehoeveelheid is 1.

Q: Wat is de prijs?
A: De prijs is overeen te komen.

Q: Wat is de levertijd?
A: De levertijd is 15-30days.

Q: Wat zijn de betalingstermijnen?
A: De betalingstermijnen zijn L/C T/T.